Українка Козлова обіграла росіянку і стала чемпіонкою тенісного турніру в Китаї

Поділитися
Українка Козлова обіграла росіянку і стала чемпіонкою тенісного турніру в Китаї Козлова здобула впевнену перемогу у фіналі турніру © btu.org.ua
Українська тенісистка здобула титул в Даляні.

Четверта ракетка України Катерина Козлова здобула перемогу у фіналі турніру серії WTA 125k в китайському Даляні над росіянкою Вєрою Звонарьовою.

Трохи більше півтори години знадобилося Катерині, щоб здобути перемогу у вирішальному поєдинку. У першому сеті Звонарьовій першій вдалося вийти вперед із брейком (3:1), проте українка з рахунку 2:4 виграла чотири гейми поспіль і залишила першу партію за собою.

Другий сет пройшов під повним контролем української тенісистки, яка зробила ще два брейка на подачі екс-другої ракетки світу, але не змогла подати на матч за рахунку 5:1. Катерина виправила ситуацію черговим брейком, який приніс їй чемпіонство.

Це найбільший успіх у кар'єрі Козлової. У цьому сезоні вона вже вигравала титул ITF на 60-тисячнику в Римі. Перемога в Даляні дозволить Катерині стати 83-ю ракеткою світу в оновленій версії рейтингу WTA, що є її персональним рекордом.

Фінал

Катерина Козлова (Україна, 5) - Вєра Звонарьова (Росія) - 6:4, 6:2

Нагадаємо, раніше Козлова не зуміла пробитися до третього раунду US Open.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі