Українка Антонова стала срібним призером Олімпіади-2008

Поділитися
Українка Антонова стала срібним призером Олімпіади-2008 Антонова в Пекіні завоювала "бронзу", але тепер отримає срібну медаль © ФЛАУ
Українська легкоатлетка піднялася на друге місце через дискваліфікацію суперниці.

Міжнародний олімпійський комітет України прийняв рішення віддати "срібло" в метанні диска на Олімпіаді-2008 українській легкоатлетці Олені Антоновій. Про це повідомила Федерація легкої атлетики України.

18 серпня 2008 року Антонова з результатом 62,59 м стала третьою в метанні диска, поступившись американці Стеффані Браун Трефтон і кубинці Яреліс Барріос.

Проте в підсумку Барріос була дискваліфікована за допінг після повторної перевірки проб з Ігор - її результат був анульований. Таким чином, "срібло" кубинки перейшло Антоновій.

Підсумковий результат збірної України в Пекіні з урахуванням срібної медалі Олени - 7 золотих, 4 срібних та 11 бронзових нагород, що є 12-м показником у заліку країн.

Нагадаємо, в квітні п'ятеро російських легкоатлетів зізналися у вживанні допінгу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі