Українець завоював золото на Чемпіонаті Європи з водних видів спорту

Поділитися
Український стрибун Ілля Кваша виборов своє звання чемпіона Європи на континентальній першості з водних видів спорту, яка проходить зараз у Будапешті.
Український стрибун Ілля Кваша виборов своє звання чемпіона Європи на континентальній першості з водних видів спорту, яка проходить зараз у Будапешті. У середу, 11 серпня, він переміг у змаганнях зі стрибків у воду з метрового трампліну. Результат Кваші - 433,90 бала. Українець на 3,65 очка випередивши німця Патріка Хаусдінга. Бронза дісталася іспанцеві Хав'єру Іллані. Ще один українець - Юрій Шляхов - зайняв підсумкове сьоме місце. Його результат - 396,10. Нагадаємо, в активі українців вже шість медалей Чемпіонату Європи з водних видів спорту - два «золота» і чотири «бронзи». Із цим показником Україна посідає шосте загальнокомандне місце. На першому місці розташувалися росіяни, в активі яких 12 медалей (сім золотих, одна срібна та чотири бронзових). На другому місці знаходиться Франція (3, 5, 2), а третьому - Італія (3, 4, 4).
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі