Українець Михайлюк потрапив у другу символічну збірну Літньої ліги НБА

Поділитися
Українець Михайлюк потрапив у другу символічну збірну Літньої ліги НБА Михайлюк набрав 10 очок у фіналі Літньої ліги НБА © twitter.com
Титул MVP отримав партнер Святослава Джош Харт.

Український захисник "Лос-Анджелес Лейкерс" Святослав Михайлюк потрапив у другу символічну п'ятірку Літньої ліги НБА. Про це повідомляє прес-служба "озерних". Компанію українцю у другій п'ятірці склали центровий "Фінікса" Деандре Ейтон, захисники "Портленда" і "Атланти" Уейд Болдуін і Трей Янг і форвард "Мемфіса" Джарен Джексон.

У першій символічній п'ятірці опинилися: захисник "Лейкерс" Джош Харт, форвард "Чикаго" Венделл Картер, форвард "Нікс" Кевін Нокс, захисник "Клівленда" Коллін Секстон і центровий "Мілуокі" Крістіан Вуд. MVP Літньої ліги в Лас-Вегасі став одноклубник Михайлюка Харт, середні показники якого склали 24,2 очки, 5,2 підбору і 1,5 перехоплення.

Нагадаємо, що "озерні" вийшли у фінал Літньої ліги НБА, в якому поступилися "Портленду" (73:91), а Михайлюк набрав 10 очок.

Михайлюк був обраний "Лейкерс" на драфті НБА під 47-м номером. Він став першим в історії клубу задрафтованим українцем.

У минулому сезоні 21-річний баскетболіст представляв університетський "Канзас" і проводив в середньому 34,5 хвилини на майданчику за гру, набираючи 14,6 очка, 3,9 підборів і 2,7 передачі.

Раніше повідомлялося про те, що Святослав Михайлюк став героєм матчу Літньої ліги НБА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі