Українець Близнюк встановив особистий рекорд у матчі баскетбольної ліги у США

Поділитися
Українець Близнюк встановив особистий рекорд у матчі баскетбольної ліги у США Близнюк встановив персональний рекорд © ФБУ
Богдан Близнюк успішно продовжує кар'єру в складі "Істерн Вашингтон Іглз".

Український баскетболіст Богдан Близнюк, який виступає в студентській лізі США NCAA у складі "Істерн Вашингтон Іглз", провів свій найрезультативніший матч в кар'єрі.

Уродженець Луцька став одним з героїв поєдинку проти "Морхет Стейт Іглз". Близнюк провів на майданчику 40 хвилин і зумів набрати рекордні 34 очки в кар'єрі. В його активі 13 з 19-ти влучень з гри, а також 7 з 10-ти точних штрафних кидків. Крім того, легкий форвард зробив 2 підбори і 5 передач.

"Істерн Вашингтон" на початку другої половини вигравав 11 очок, але не зумів утримати перевагу і перевів гру в овертайм. Однак команді Близнюка таки вдалося здобути восьму перемогу в сезоні при двох поразках - 88:86.

Варто відзначити, що Близнюк виступає за "Істерн Вашингтон Іглз" з 2014 року. У поточному сезоні українець набирає в середньому 22,7 очки, 6,4 підбору і 4,6 передачі за матч.

Нагадаємо, раніше Близнюк став рекордсменом команди американського університету.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі