Українці завоювали два "золота" на марафоні і напівмарафоні в Німеччині

Поділитися
Українці завоювали два "золота" на марафоні і напівмарафоні в Німеччині Бабарика випередив поляка Охала на три секунди © XSport.ua
Українські атлети здобули дві перемоги в Майнці.

В німецькому Майнці відбулися бігові змагання Gutenberg Marathon Mainz, на яких успішно виступили українці. Іван Бабарика став першим в марафоні, а Марина Немченко перемогла у напівмарафонській дистанції.

Серйозну конкуренцію Бабариці склав поляк Павєл Охал і на фініші відстав лише на три секунди. Час українця склав 2:24.36 ч.

У змаганнях серед жінок польсько-українське протистояння закінчилося на користь польки Ольги Охал-Календарової, яка показала результат 2:41.21 ч. Ірина Масник подолала дистанцію за 2:52.11 ч. і посіла друге місце.

Атлети також змагалися у напівмарафонському бігу. У змаганнях серед жінок поза конкуренцією була Марина Немченко з України. Її час - 1:16.46 ч.

У квітні в Німеччині запобігли теракту проти учасників напівмарафону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі