Українці завершили перше коло Вімблдону з однією втратою

Поділитися
Українці завершили перше коло Вімблдону з однією втратою Світоліна вперше подолала перший раунд Вімблдону © twitter.com
Світоліна і Долгополов подолали перший раунд, а Стаховський програв у п'яти сетах

Перше коло Вімблдону українці подолали з однією втратою. З четвірки наших представників в основній сітці турніру серії "Великого шолома" далі не зміг пройти лише Сергій Стаховський.

Еліна Світоліна, посіяна під 17-м номером, у першому колі зустрілася з японкою Місакі Дої (№94 в рейтингу WTA), якій, до речі, поступилася у першому раунді Вімблдону в минулому році. В цей раз Світоліна поступалася по ходу матчу (3:6 і 0:2), але зуміла зробити камбек. Підсумковий рахунок - 3:6, 6:3, 6:2. Цікаво, що на матчі Світоліної був присутній легендарний український футболіст Андрій Шевченко.

20-річна Світоліна вперше подолала бар'єр першого раунду Вімблдону. А в наступному колі українка зустрінеться з австралійкою Кейсі Деллакуа, яка є 61-ю ракеткою світу.

"Грати проти Дої було дуже непросто психологічно, адже я програла їй тут у минулому році. Вона, як і всі японки, дуже здорово виступає на швидких покриттях, мій теніс будується на більш довгих розіграшах, тому я не дуже люблю грати на траві, - наводить слова Світоліної btu.org.ua - Але я рада, що мені вдалося переламати хід матчу. У першій партії я грала неправильно, обравши невірний план на гру, але з другого сету я стала більше ризикувати, і це принесло мені успіх".

Олександр Долгополов легко розправився з 20-річним британцем Кайлом Едмундом, який у рейтингу ATP займає 101-е місце. Після непростого першого сету українець не залишив британцю шансів у другому і третьому - 7:6 (7:4), 6:1, 6:2. У наступному раунді Долгополов зустрінеться з переможцем пари Еліас Імер (Швеція) – Іво Карлович (Хорватія).

Не зумів пройти перше коло Сергій Стаховський. Найкращий тенісист України у напруженому п'ятираундовому поєдинку поступився хорвату Борна Чоричу (№40 в рейтингу ATP) - 6:4, 6:7(5), 2:6, 6:1, 7:9.

Читайте також: Світоліна встановила рекорд України, ставши 17-ю ракеткою світу

Нагадаємо, що раніше у друге коло Вімблдону пройшла Леся Цуренко, яка у двох сетах обіграла американку Ніколь Гіббс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі