Українці Дедечко і Антонов вирушили на збір з російським "Анжи"

Поділитися
Українці Дедечко і Антонов вирушили на збір з російським "Анжи" Дедечко раніше виступав за київське "Динамо", "Ворсклу", "Амкар", "Краснодар" і "СКА-Хабаровськ" © football.ua
Денис Дедечко та Олексій Антонов летять на збір з махачкалінським клубом.

Українські футболісти Денис Дедечко та Олексій Антонов полетіли на тренувальний збір з "Анжи". Про це повідомляє офіційний сайт махачкалінського клубу.

Півзахисник Денис Дедечко раніше виступав за київське "Динамо", "Ворсклу", "Амкар", "Краснодар", "СКА-Хабаровськ" і збірну України.

Останнім клубом 30-річного Антонова була "Габала", у складі якої він провів 32 матчі і забив 7 голів. Також Антонов грав за "Дніпро" і "Чорноморець".

Відзначимо, що головний тренер "Анжи" Олександр Григорян особисто виступив ініціатором того, щоб Дедечко і Антонов поїхали на збори з його командою.

За "Анжі" у першій половині сезону на правах оренди виступав форвард "Шахтар" Філіп Будковський, який нещодавно повернувся в розташування "гірників".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі