Україна знову забила три м'ячі Люксембургу в кваліфікації Євро-2016

Поділитися
Україна знову забила три м'ячі Люксембургу в кваліфікації Євро-2016 Українці зуміли забити лише у другому таймі © UEFA
Підопічні Михайла Фоменка взяли важливі три очки, другий раз перегравши у відборі футбольного "карлика".

Збірна України провела свій шостий матч в рамках відбору на Євро-2016. У Львові підопічні Михайла Фоменка обіграли Люксембург, причому з тим же рахунком, що і на виїзді - 3:0.

Українці в усіх компонентах перевершували суперника в першому таймі, але при цьому їм явно не вистачало гостроти. Моменти у нашої збірної періодично виникали, однак стовідсотковими назвати їх було складно. По ходу тайму забити не вдалося ні Коноплянці, ні Степаненко, ні Ярмоленко. Гостей такий хід зустрічі (гра всією командою в обороні і контратаки), схоже, повністю влаштовував. Вдобавок найнебезпечніший момент тайму залишився за ними: да Мота в контрвипаді вийшов один на один з П'ятовим, але влучив у штангу. У підсумку, завдавши 11 ударів по воротах і подавши 9 кутових, українці вирушили до роздягальні під свист трибун.

Змінити хід зустрічі "жовто-синім" вдалося відразу після перерви - Кравець грудьми переправив м'яч у сітку після подачі Морозюка і, здається, несподівано навіть для себе відкрив рахунок у матчі. Господарі продовжили контролювати хід зустрічі, і зовсім скоро спрацювала заміна Фоменко - Гармаш забив головою після передачі Шевчука. Добити суперника, який у другому таймі так нічого і не створив, Україні вдалося вже наприкінці зустрічі. Коноплянка скористався помилкою оборони люксембуржців і ударом у ближній кут поставив крапку в матчі.

Україна - Люксембург - 3:0.

Голи: Кравець (49), Гармаш (57), Коноплянка (87).

Україна: П'ятов, Морозюк, Хачеріді, Ракицький (Кучер, 77), Шевчук, Степаненко, Ротань (Гармаш, 46), Сидорчук, Ярмоленко, Коноплянка, Кравець (Селезньов, 71).

Головний тренер - Михайло Фоменко.

Люксембург: Жубер, Шано, Шнелль, Мальже, Янс, Жерсон, Паяль, Мутш, Хольтер (Філіппс, 77), да Мота (Девілль, 69), Тюрпель (Бенсі, 52).

Головний тренер - Люк Хольц.

Попередження: да Мота (18), Мутш (47), Бенсі (63), Паяль (83).

Суддя: Арнольд Хантер (Північна Ірландія).

Читайте також: Футболісти збірної України виступили із зверненням до вболівальників

Після цієї гри в активі нашої збірної 12 очок. Збірні Словаччини та Іспанії свої матчі проти відповідно Македонії та Білорусі зіграють сьогодні, 14 червня, ввечері.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі