Україна завоювала три медалі на чемпіонаті Європи з карате

Поділитися
Україна завоювала три медалі на чемпіонаті Європи з карате Турнір завершиться завтра, 13 травня © XSport.ua
Українські спортсмени здобули нагороди всіх зразків.

У сербському місті Нові-Сад з 10 по 13 травня проходить 53-й чемпіонат Європи з карате. Збірну України на континентальній першості представляють 17 атлетів, які виступають у всіх видах програми, крім командних ката, а в куміте українські каратисти завоювали по одній золотій, срібній та бронзовій медалі.

Зірка українського карате Анжеліка Терлюга принесла Україні єдину золоту медаль. Одеситка на шляху до фіналу перемогла представниць Болгарії (3-1), Німеччини (1-1), Люксембургу (6-1) та Італії (3-2). У фіналі Терлюга вирвала медаль у хорватки Алесандри Хасані (3-1).

У категорії до 61 кг срібну нагороду команді принесла більш досвідчена Аніта Серьогіна. По ходу турніру дівчина перемогла суперниць з Словенії (2-0), Македонії (0-0), Бельгії (1-0) і Норвегії (2-0). У фіналі Серьогіна програла француженці Люсі Іґнас.

У чоловіків лідер збірної Станіслав Горуна завоював "бронзу" у ваговій категорії до 75 кг. По ходу змагань львів'янин переміг представників Чехії (1-0), Португалії (3-1) і Франції (2-0). У півфіналі українець зустрівся із зоряним угорцем Габором Харшпатаки і програв з рахунком 0-3.

Нагадаємо, що на попередньому чемпіонаті Європи в 2017 році в турецькому Коджаелі українська збірна завоювали шість медалей (дві золоті, одну срібну та три бронзових) і посіли четверте місце в загальному заліку.

Раніше українські каратистки завоювали три медалі на турнірі в Нідерландах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі