Україна втратила останнього представника на Вімблдоні

Поділитися
Україна втратила останнього представника на Вімблдоні Долгополов повторив шлях Стаховського і вилетів у третьому раунді © Yahoo Sports
На стадії третього раунду завершив виступи на турнірі українець Олександр Долгополов - перший номер рейтингу України поступився четвертій ракетці світу іспанцеві Давиду Ферреру.

Зустріч Олександра Долгополова та іспанця Давида Феррера відбувалася в напруженій боротьбі, проте українцю як завжди не вистачило витримки і досвіду - він поступився в п'яти сетах- 7:6, 6:7, 6:2, 1:6, 2:6.

Таким чином, на Вімблдоні не залишилося жодного представника українського тенісу - Ольга Савчук, яка грала в жіночому парному розряді в дуеті з румункою Ралукой Олару, також вилетіла зі змагань.

Для Олександра Долгополова третій раунд Вімблдону став найвищим досягненням за час участі на найстарішому тенісному турнірі світу. Раніше він вилітав або в першому або в другому колі.

Переломний момент поєдинку проти першої ракетки Іспанії (Феррер випереджає в рейтингу АТР Рафаеля Надаля) настав у четвертому сеті: іспанець зібрався після розгромних 1:6, а Долгополов пізно схаменувся. Як і у випадку з Сергієм Стаховським та його матчем проти австрійця Мельцера, опоненту українця вдалося налагодити подачу, а також інші компоненти. А ось у Долгополова все пішло не так - подвійні помилки, невдалі виходи до сітки - все це зумовило результат зустрічі.

Долгополов вилетів у третьому раунді, однак поповнив свій багаж очок у рейтингу АТР 80 балами. Втім, поки що складно сказати, яке місце буде займати українець у новому табелі з рангів. До Вімблдону, нагадаємо, він був на 24-й сходинці.

Читайте також:

Україна повертається у боротьбу за Кубок Девіса

Перемігши на Ролан Гаррос, Рафаель Надаль переписав історію тенісу

За несплату податків тенісистка Олена Бондаренко втратила улюблений автомобіль

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі