Україна виграла дві медалі на чемпіонаті Європи з водних видів спорту

Поділитися
Україна виграла дві медалі на чемпіонаті Європи з водних видів спорту Прокопчук і Горшковозов поступилися тільки Росії © sports.ru
Національна збірна успішно виступила в перший день змагань.

У Лондоні стартував чемпіонат Європи з водних видів спорту, на якому виступає збірна України. У перший день українці завоювали дві срібні медалі.

Команда з синхронного плавання під керівництвом Світлани Саїдової посіла друге місце у технічній програмі, поступившись двома балами фавориткам даного виду росіянкам. Тільки дві збірні набрали більше 90 балів, а на третьому місці з відставанням на 3,1 пункти розташувалися італійки.

Друге "срібло" здобули стрибуни у воду Юлія Прокопчук і Олександр Горшковозов. Українці виступили у змаганнях змішаних команд і знову боролися з росіянами. Горшковозов здійснив самий складний стрибок вечора - чотири з половиною сальто вперед, однак дуету в підсумку не вдалося обійти Надію Бажину і Віктора Мінібаєва. Українці поступилися російській парі 17 балами. "Бронза" дісталася Великобританії з відставанням від Прокопчук і Горшковозова на 44 очки.

Варто відзначити, що змішана програма не включена у Олімпіаду, однак у Прокопчук і Горшковозова вже є ліцензії на Ігри в Ріо - на 10-метровій вишці і в синхроні відповідно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі