Україна може взяти участь в альтернативному єврокубковому турнірі - ЗМІ

Поділитися
Україна може взяти участь в альтернативному єврокубковому турнірі - ЗМІ "Динамо" представляє Україну у Лізі чемпіонів © ФК Динамо
У Європі може з'явитися альтернатива Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

Україна може отримати запрошення у новий єврокубковий турнір. Нідерландські функціонери пропонують створити альтернативу наявним єврокубкам.

Спільний футбольний турнір можуть створити країни, які займають 6-14 місця в рейтингу коефіцієнтів УЄФА (Португалія, Україна, Росія, Бельгія, Нідерланди, Туреччина, Швейцарія, Чехія та Греція), інформує De Telegraaf. Мета проекту - дозволити клубам цих країн уникнути матчів з європейськими грандами.

Минулого тижня це питання вже було розглянуто на засіданні Асоціації європейських клубів у Парижі. Також на засіданні Європейської професійної футбольної ліги в Женеві була розглянута стратегія проекту під назвою "Subdivision 2".

"Ліга чемпіонів стає все більш передбачуваною. У серпні вже можна визначити всі 16 команд, які будуть грати в плей-офф. У фінальну стадію проходять завжди одні і ті ж клуби. Домінування топ-клубів на міжнародному рівні величезне. Наш проект ще знаходиться на ранній стадії, але ми повинні продумати стратегію. Найближчим часом ми продовжимо переговори з іншими лігами", - розповів один з представників нідерландського проекту.

Читайте також: Букмекери: "Шахтар" не є фаворитом Ліги Європи

Відзначимо, що раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що свій закритий єврокубковий турнір хочуть створити представники п'ятірки найсильніших чемпіонатів Європи: Англії, Німеччини, Іспанії, Італії і Франції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі