Україна - Іспанія: анонс, де дивитися матч 12 жовтня

Поділитися
Україна - Іспанія: анонс, де дивитися матч 12 жовтня Українці хочуть уникнути потрапляння в плей-офф © ФФУ
Збірна України в Києві зіграє з триразовим чемпіоном Європи.

Сьогодні, 12 жовтня, збірна України проведе вирішальний матч відбору на Євро-2016. У Києві підопічні Михайла Фоменка прийматимуть збірну Іспанії.

Іспанці вже вирішили завдання виходу на Євро на відміну від нашої команди, яка після 9 турів набрала 19 очок, як і збірна Словаччини. Однак українці поступаються словакам в очних зустрічах, а тому поки що посідають третє місце в своїй групі.

Для того, щоб випередити Словаччину і вийти на другу позицію, Україні потрібно зіграти проти Іспанії краще, ніж словаки зіграють проти Люксембургу. Такий варіант виглядає малоймовірним. Більш реальний шанс української збірної уникнути плей-офф - стати кращою командою серед тих, що посядуть у своїх групах треті місця. Для цього потрібно обов'язково обіграти Іспанію, а також сподіватися на сприятливі для нас результати в групі А, де третє місце займає Туреччина.

У першому колі Україна, нагадаємо, програла в Іспанії, пропустивши один м'яч. Переможний для іспанців гол у тому матчі забив Альваро Мората, який в цей раз через травму на поле не вийде.

Крім того, Іспанії не допоможуть Іньєста, Карвахаль, Рамос, Сілва та Соріано. У нас не зіграють Хачеріді і Сидорчук, які пропустять матч через дискваліфікацію.

Незважаючи на відсутність турнірних завдань, іспанці, за словами Дель Боске, серйозно поставляться до гри: "Нас буде мотивувати той факт, що ми зіграємо з сильним суперником. До того ж ми намагаємося перемагати в кожному матчі". Та й Михайло Фоменко впевнений, що проблем з мотивацією у суперника не буде: "Завтра з'являться чоловік п'ять, які замінять травмованих. Вони будуть користуватися тим шансом, який їм випав".

Зазначимо, що це буде п'ята зустріч Іспанії та України. Три завершилися перемогами піренейців і тільки в одній українцям вдалося зіграти внічию (2:2) - в далекому 2003-м. Той матч відбору на Євро-2004, до речі, проходив на "Олімпійському".

Україна - Іспанія

Понеділок, 12 жовтня, Київ, НСК "Олімпійський", 21.45

Пряма трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовні склади

Україна: П'ятов, Федецький, Кучер, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Ротань, Гармаш, Коноплянка, Ярмоленко, Селезньов.

Іспанія: Де Хеа, Хуанфран, Ечеїта, Бартра, Аспілікуета, Бускетс, Іско, Касорла, Ноліто, Мата, Алькасер.

Арбітр - Мілорад Мажич (Сербія)

Нагадаємо, букмекери в цій зустрічі віддають невелику перевагу іспанцям. Коефіцієнт на перемогу української збірної - 2,80, тоді як на перемогу Іспанії - 2,62. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,10.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі