Україна - Хорватія: анонс, де дивитися матч 9 жовтня

Поділитися
Україна - Хорватія: анонс, де дивитися матч 9 жовтня Українці спробують взяти реванш після поразки в Хорватії © ua-football.com
Українці спробують пробитися на ЧС-2018 або в стикові матчі плей-офф.

Сьогодні, 9 жовтня, в Києві відбудеться матч останнього туру відбору на ЧС-2018, в якому збірна України зіграє проти Хорватії.

Після дев'яти турів відбору на чемпіонат світу-2018 українська збірна перебуває на третьому місці в групі I. Підопічні Шевченка зобов'язані перемагати в останньому матчі, щоб претендувати на вихід у фінальну частину турніру або, як мінімум, у плей-офф кваліфікації.

Команди зустрічалися між собою п'ять разів - двічі перемагали хорвати, стільки ж разів була зафіксована нічия, а в активі українців лише один тріумф в далекому 1995 році.

Навряд чи Ісландія втратить перше місце в групі, адже їм залишається вдома обіграти Косово, щоб отримати путівку у фінальну частину ЧС. Тому просто необхідно перемагати в Києві, після чого дивитися на турнірну ситуацію, яка напевно відправить команду Шевченка в стикові поєдинки.

Що стосується кадрових втрат, то у збірної України їх більше - через травми не допоможуть команді Богдан Бутко і Віктор Циганков, а дискваліфікація не дозволить вийти на поле Івану Ордецю і Артему Кравцю. При цьому в звичайному режимі тренується Ярослав Ракицький, а після дискваліфікації повернулися до роботи Віктор Коваленко та Олександр Зінченко. У хорватів з вибулих - тільки Марцело Брозович.

Крім того, для виправлення ситуації і зміни морального стану гравців був відправлений у відставку головний тренер хорватів Анте Чачіч, а його місце зайняв Златко Даліч. В останніх матчах збірна Хорватії мала серйозні проблеми в ігровому плані, тому довелося щось міняти вже зараз.

Хорватія - Україна

Понеділок, 9 жовтня, Київ, НСК "Олімпійський", 21:45

Пряма трансляція: ТРК "Україна"

Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)

Орієнтовні склади:

Україна: Пятов, Караваєв, Хачеріді, Ракицький, Матвієнко, Степаненко, Ярмоленко, Сидорчук, Ротань, Коноплянка, Марлос

Хорватія: Субашич, Врсалько, Віда, Ловрен, Піваріч, Модріч, Ракітіч, Рог, Пашаліч, Перішич, Манджукіч

Прогноз ZN.UA - 2:1.

Нагадаємо, раніше букмекери зробили прогноз на матч Україна - Хорватія.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі