Україна - Фінляндія: анонс, де дивитися матч 12 листопада

Поділитися
Україна - Фінляндія: анонс, де дивитися матч 12 листопада Україна побореться за другу перемогу в групі © ФФУ
Підопічні Андрія Шевченка проведуть четвертий поєдинок у рамках кваліфікації на ЧС-2018.

Сьогодні, 12 листопада, в Одесі відбудеться матч відбору на чемпіонат світу 2018 року, в якому збірна України прийматиме Фінляндію.

Українська збірна стартувала у кваліфікації з двох нічиїх. Спершу при порожніх трибунах "Олімпійського" підопічні Андрія Шевченка зіграли внічию з Ісландією (1:1), а потім втратили виїзну перемогу в матчі з Туреччиною (2:2). А от у третьому поєдинку команді вдалося здобути першу перемогу, забивши три м'ячі Косово.

Після трьох турів Україна розташувалася на третьому місці, відстаючи від Хорватії та Ісландії на два очки. Фінляндія заробила лише одне очко в поєдинку з Косово (1:1), після чого поступилася Ісландії (2:3) і Хорватії (0:1).

Склад українців на майбутній матч можна назвати бойовим, так як після травми відновився кращий бомбардир команди Андрій Ярмоленко, а вінгер "Шальке" Євген Коноплянка отримав пошкодження на одному з тренувань, але це не повинно перешкодити йому вийти на поле. Запрошення в головну команду країни отримав молодий нападник "Динамо" Артем Бесєдін, а ще один талант киян Віктор Циганков має всі шанси вийти на поле.

При цьому Фінляндії не допоможе головна зірка - плеймейкер Роман Єременко, який був відсторонений за рішенням УЄФА. Причина - підозра в застосуванні футболістом допінгу. Очікується, що фінська збірна буде діяти в оборонній манері з використанням п'яти захисників.

Україна - Фінляндія
Субота, 12 листопада, Одеса, стадіон "Чорноморець", 21:35
Пряма трансляція - "Футбол 1" і ТРК "Україна"
Арбітр - Мануель де Соуза (Португалія)

Орієнтовний склад збірної України: Пятов, Бутко, Ордець, Ракицький, Соболь, Степаненко, Коваленко, Ярмоленко, Коноплянка, Зінченко, Кравець

Читайте також: Збірна України є фаворитом у матчі проти Фінляндії

Нагадаємо, букмекери вважають українську збірну беззаперечним фаворитом цього матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі