Україна боротиметься за проведення фінального бою Усика - промоутер

Поділитися
Україна боротиметься за проведення фінального бою Усика - промоутер Усик і Гассієв будуть боротися за звання абсолютного чемпіона світу © BoxingScene
У Росії чекають суперництва за право провести фінал WBSS не тільки від Саудівської Аравії, але і від України.

Президент російської промоутерської компанії "Патріот" Олександр Попов розповів про можливі місця проведення фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії між українцем Олександром Усиком (14-0, 11 КО) і Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО).

"Фінальний бій може пройти в Росії. Може бути, в Москві або Санкт-Петербурзі, але, думаю, Саудівська Аравія буде за це боротися. Ми, як країна, громадянин якої вийшов у фінал, маємо повне право поборотися за можливість проведення бою. Нам буде протистояти Україна.

Думаю, у нас є всі шанси, але арабський світ сильний і багатий, тому буде серйозна боротьба, в тому числі і поза рингом", - заявив Попов.

Переможець фінального бою об'єднає у своїх руках титули чемпіона світу за версіями чотирьох організацій (WBC, WBO, WBA, IBF) у важкій вазі і отримає чек на 10 мільйонів доларів. Якщо організатори не змінять плани, то поєдинок пройде 11 травня в місті Джидда, Саудівська Аравія.

Читайте також: У бою з Гассієвим не буде політики - Усик

Нагадаємо, букмекери прогнозують перемогу Усика в поєдинку з Гассиевым.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі