Українських волейболістів не допустили на чемпіонат Європи через коронавірус

Поділитися
Українських волейболістів не допустили на чемпіонат Європи через коронавірус Команді доведеться повернутися додому © Sport Arena
Один з українців заразився COVID-19.

Збірна України U-20 з волейболу не виступить на чемпіонаті Європи-2020 у Чехії через зараження коронавірусом у одного з гравців національної команди.

"Як тільки українська команда з'явилася в Брно, її чекало чергове обов'язкове тестування. Спочатку головний лікар оргкомітету чемпіонату повідомив, що все гаразд. Однак через пару годин той же лікар заявив про позитивний результат у одного з гравців.

Втім, здавалося, один - не трагедія, тим більше, він відразу ж був ізольований від інших. І все той же лікар спочатку запевнив, що команда зможе взяти участь в змаганнях. Але незабаром отримали рішучу вимогу: наша збірна знята з чемпіонату, і повинна покинути країну", - йдеться в заяві Федерації волейболу України.

Також на молодіжному чемпіонаті Європи не виступить збірна Туреччини. У розташуванні команди виявлено два випадки зараження коронавірусом.

Раніше повідомлялося про те, що гранд українського волейболу подав заявку на участь в чемпіонаті Польщі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі