Українських фігуристів змусили прибрати слова Зеленського з їхнього виступу на чемпіонаті світу у Франції

Відео
Поділитися
Українських фігуристів змусили прибрати слова Зеленського з їхнього виступу на чемпіонаті світу у Франції Харківські фігуристи посіли 16-те місце © скриншот видео
Скандал на турнірі.

Українських фігуристів Максима Нікітіна та Олександру Назарову змусили прибрати слова президента України Володимира Зеленського з їхнього виступу на чемпіонаті світу у Франції.

Як повідомляє Tribuna.com, спочатку у попередньо представленому варіанті музичної нарізки було включено 15-секундний фрагмент промови президента України Володимира Зеленського, в якому глава нашої держави закликав до миру, проте організатори змагань попросили вирізати цей шматок.

На думку ISU (Міжнародний союз ковзанярів), цей заклик був пропагандистським, а українському дуету довелося виступати без слів Зеленського.

Зазначимо, що українці виконали ритм-танець під мікс пісень Джамали "1944" та української народної пісні "Ой, у лузі червона калина" у виконанні гурту "Бумбокс".

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Раніше повідомлялося про те, що українську фігуристку виключили із збірної за лайк поста на підтримку військового вторгнення Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі