Український стрілець зробив постріл в чужу мішень і упустив шанс виграти медаль Олімпіади-2020

Поділитися
Український стрілець зробив постріл в чужу мішень і упустив шанс виграти медаль Олімпіади-2020 Куліш мав всі шанси на медаль © НОК України
Українець мав шанси на нагороду.

Українець Сергій Куліш зробив постріл в чужу мішень і упустив шанс виграти медаль Олімпіади-2020.

Український стрілець тримався в топ-3 фіналу у стрільбі з гвинтівки з трьох положень з 50 метрів, але потім зробив постріл в чужу мішень і завершив свої виступи на останньому місці.

"Потрапив не в свою мішень. У мене розстебнувся ґудзик, відчув дискомфорт. А час іде, потрібно стріляти. Звичайно, без настрою. Напевно, хвилювання зіграло роль. Важко пояснити. Таке трапляється раз на мільйон, і це трапилося зі мною. Важко що -то говорити ", - сказав Куліш.

Золото з новим олімпійським і світовим рекордом завоював китайський спортсмен Чжан Чанхуан, срібло виграв росіянин Каменський, бронза - у серба Себіча.

Нагадаємо, що в активі збірної України вже п'ять бронзових нагород і одне срібло Олімпіади-2020, які завоювали Дарина Білодід (дзюдо), Ігор Рейзлін (фехтування), дует Олена Костевич/Олег Омельчук (стрільба), Михайло Романчук (плавання, срібло і бронза ) і Еліна Світоліна (теніс).

Раніше повідомлялося про те, що українська медалістка Олімпіади-2020 Костевич несподівано не зуміла вийти у фінал у стрільбі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі