Український чемпіон ММА розповів про жахливість окупації росіянами Ірпеня

Поділитися
Український чемпіон ММА розповів про жахливість окупації росіянами Ірпеня Київська область була повністю звільнена 2 квітня © USA Today
Спортсмен згадав найстрашніші моменти окупації рідного міста.

Український чемпіон ММА Bellator у напівсередній вазі Ярослав Амосов розповів про жахи окупації росіянами рідного Ірпеня.

"Люди бігали... хапали на руки дітей, батьків, тварин, плакали. Вони не знали, що робити. Бачив ситуацію, коли один військовий біг з дитиною на руках. Всі речі цієї дитини були вкриті кров'ю, але не її, а її батька... Мати бігла позаду... Не знаю, що сталося з татом дитини, але на це було важко дивитися... Малюкові було, може, два чи три роки, але він навіть не розумів, що діялося.

Бачити, як людина плаче через те, що тримає в руках скибку хліба, дуже боляче. Я не розумію, чому люди не вірять у те, що тут відбувається. Вони вважають, що Росія проводить "спеціальну операцію" щодо порятунку людей. Важко дивитися на своє місто, колись наповнене щастям та життям. Зараз спокійно, але я розумію та знаю, що відбувається в інших містах", - сказав Амосов в інтерв'ю CNN.

Нагадаємо, що Амосов став чемпіоном організації Bellator у напівсередній вазі у червні минулого року, коли переміг Дугласа Ліму одноголосним рішенням суддів та відібрав у нього титул.

Ярослав Амосов після початку військового вторгнення Росії повернувся до України та вступив у територіальну оборону, відмовившись від захисту титулу проти британця Майкла Пейджа.

Раніше повідомлялося про те, що український чемпіон MMA знайшов свій пояс у звільненому Ірпені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі