Український борець Новіков готовий розглянути пропозиції щодо зміни громадянства

Поділитися
Український борець Новіков готовий розглянути пропозиції щодо зміни громадянства Новіков - зірка греко-римської боротьби © НОК України
Спортсмен поки що не прийняв рішення.

23-річний чемпіон Європи з греко-римської боротьби Семен Новіков розповів про можливу зміну громадянства у майбутньому.

Український спортсмен у коментарі "Суспільне Спорт" спростував інформацію сайту XSPORT про продовження кар'єри під прапором Болгарії, але не виключив, що може розглянути пропозиції інших країн.

"У мене тільки одне запитання: якщо я говорю про щось, заявляю - так воно і є. А коли хтось пише, що у мене є громадянство та інше - не знаю, звідки вони це беруть.

Поки що не знаю, чи залишуся у збірній України. Є різні пропозиції, якщо мене влаштує - чому і ні. Просто річ у тому, що всім ЗМІ цікава моя зміна громадянства. Але чомусь нікому не цікаво, чому я не боровся на чемпіонаті світу. Або чому не тренуюсь уже два місяці. Публікував в інтернеті, що була травма. Нікому не цікаво, що за травма, чому і як виникла.

Чи відновився після травми? Так, на щастя, є хороші люди, але вони ніяк не пов'язані з нашою федерацією греко-римської боротьби. Як відношуся до федерації? Нормально, просто допомоги ніякої не було. А коли вже починають дзвонити та говорити, що не знали - а як не знали, якщо я на чемпіонаті світу не борюся, хоча мав. Наче це таємниця була. Хоча мої суперники з усього світу питали, що трапилося, а в нас в Україні віце-президенти федерації не знали, що в мене є травма", - заявив Новіков.

Семен Новіков став чемпіоном Європи минулого року у ваговій категорії до 87 кг, у якій виступає лідер збірної України Жан Беленюк.

Раніше українська легкоатлетка Магучіх розповіла про пропозиції змінити громадянство.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі