Український боксер Сіренко виставив на благодійний аукціон чемпіонський пояс

Поділитися
Український боксер Сіренко виставив на благодійний аукціон чемпіонський пояс Сіренко вирішив допомогти хлопцю з Донецької області © Sport Arena
Спортсмен вирішив пожертвувати спортивну нагороду.

Український боксер суперважкої ваги Владислав Сіренко (19-0, 16 KO) виставив на благодійний аукціон чемпіонський пояс WBC Asia задля допомоги постраждалим від військового вторгнення Росії.

Спортсмен вирішив допомогти зібрати гроші для 18-річного хлопця Богдана Ялова з Донецької області, який утримує чотирьох молодших братів та сестер. Їхня мати загинула на руках у Богдана від травм, отриманих від вибуху снаряда.

Стартова ціна лота - 50 тисяч гривень. Аукціон триватиме до 7 червня, а взяти участь у ньому можна за посиланням. Ціна пояса стартує із 50 тисяч гривень.

Нагадаємо, Владислав Сіренко свій минулий бій провів проти Андрія Руденка у грудні та переміг технічним нокаутом - на кону поєдинку були титули WBC Asia та WBO Asia.

Раніше Сіренко розповів про те, як обговорював військове вторгнення Росії з Повєткіним.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі