Український боксер Хижняк не планує переходити в профі до Олімпіади-2024

Поділитися
Український боксер Хижняк не планує переходити в профі до Олімпіади-2024 Хижняк має намір поборотися за золото Ігор у Парижі © НОК України
Срібний призер Токіо має намір поборотися за золото Ігор.

Срібний призер Олімпіади в Токіо Олександр Хижняк заявив про плани продовжити любительську кар'єру і виступити на Олімпіаді-2024 в Парижі.

"Всі мене підтримують і бажають мені завоювати золоту медаль Олімпійських ігор-2024 в Парижі. Звичайно, це дає великий поштовх, щоб продовжити шлях, залишитися в олімпійському боксі.

Виконати обсяг роботи, пройти певні випробування, щоб заслужити і перемогти на Олімпіаді-2024. Звичайно, загадувати, як сталося в Токіо, навіть коментатор говорить, що залишився один раунд, вже ніщо не зможе вплинути на результат поєдинку, а бачите, так сталося, що вплинуло.

Загадувати на результат, яким він буде в Парижі, дуже складно. На все воля Божа. Але ми плануємо і хочемо продовжити трудиться, пройти, напевно, ще один олімпійський цикл, щоб привезти золото до України. Думаю, ми продовжимо свій шлях в олімпійському боксі", - сказав Хижняк в ефірі телеканалу ДІМ.

Нагадаємо, на Іграх в Токіо Олександр Хижняк вийшов до фіналу та у вирішальному бою за золото вів за очками проти бразильця Еберта Соузи, проте в третьому раунді пропустив удар і впав, а рефері зафіксував поразку українця нокаутом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі