Українські клуби мають намір отримати від УЄФА платежі, які призначені росіянам

Поділитися
Українські клуби мають намір отримати від УЄФА платежі, які призначені росіянам © uefa.com
Українці планують одержати гроші окупантів.

Президент "Вереса" Іван Надєїн повідомив про те, що українські футбольні клуби планують звернутися до УЄФА, щоб отримати платежі солідарності, які мали надійти росіянам.

"Ми плануємо звернутися до УЄФА, щоб українські клуби отримали платежі солідарності за минулий і цей рік, які мали надійти росіянам. Це приблизно 10 мільйонів євро. Україна постраждала від війни, нам потрібно відновлювати інфраструктуру, у нас багато дітей-переселенців. Під час війни у нас будуються академії та футбольні поля, тому нам необхідна підтримка Європи.

Мені здається, що за ці півтора роки війни підтримка від ФІФА та УЄФА була недостатньою. Фактично її не було, була лише підтримка деяких клубних асоціацій. Футбольні органи мають виявити солідарність з Україною, де у важкий час проводиться чемпіонат на всіх рівнях. Ці гроші точно не будуть зайвими для українського футболу", – сказав Надєїн в інтерв'ю ukrfootball.ua.

Нагадаємо, УЄФА та ФІФА минулого року усунули всі російські клуби та збірні від міжнародних турнірів, включаючи чемпіонати світу, Європи та клубні єврокубки. Також РФ втратила право на проведення міжнародних футбольних турнірів на своїй території під егідою обох організацій.

Російська сторона намагалася оскаржити рішення Спортивного арбітражного суду (CAS), проте Верховний суд Швейцарії відмовився від розгляду апеляції РФС щодо усунення клубів та збірних від міжнародних турнірів.

Раніше в Росії заявили, що продовжують отримувати гроші від ФІФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі