Українська легкоатлетка Магучіх прокоментувала своє друге фото з росіянкою

Поділитися
Українська легкоатлетка Магучіх прокоментувала своє друге фото з росіянкою Магучіх є однією з найкращих українських легкоатлеток © Ярослава Магучих/instagram
Українка знову сфотографувалась з Ласіцкене.

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх відреагувала на скандал пов'язаний з другим фото з російською спортсменкою.

"Шановні журналісти, коли ви почнете думати, а потім писати? Для деяких я стрибаю в довжину, для деяких фінішую - де ви взагалі бачили фінішну лінію в висоті?

Тепер щодо фото. Воно було зроблено на прохання стрибунки Каміли Лічвінко, яка завершує свою кар'єру і хотіла зафіксувати ці спогади. І тепер кульмінація: обіймає мене не Марія Ласіцкене, а Нікола Макдермотт - представниця Австралії, будьте уважнішими, будь ласка", - написала Магучіх на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що на Олімпіаді-2020 Ярослава Магучіх завоювала бронзову медаль у стрибках в висоту, підкоривши позначку в 2 метри. Перемогу в змаганнях здобула росіянка Марія Ласіцкене, з якої після сфотографувалася українка.

Це фото викликало резонанс в Україні, а з 19-річною українською спортсменкою провели бесіду в Міноборони.

Вчора, 9 вересня, в мережі з'явилося фото, на якому Магучіх і Ласісцкене знову стоять поруч. На ньому крім Магучіх і Ласіцкене відображені австралійки Паттерсон і Макдермотт, ще одна українка Ірина Геращенко і Каміла Лічвінко з Польщі.

Раніше повідомлялося про те, що український спортсмен відмовився фотографуватися з росіянами на церемонії нагородження Паралімпіади-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі