Українки вибороли два золота чемпіонату Європи з боротьби

Поділитися
Українки вибороли два золота чемпіонату Європи з боротьби Грушина-Акобія у фіналі перемогла азербайджанку © АСБУ
Жіноча збірна виграла вже п'ять медалей у Хорватії.

Українки Аліна Грушина-Акобія та Ірина Коляденко виграли золоті медалі чемпіонату Європи з вільної боротьби у хорватському Загребі.

Грушина-Акобія пробилася у фінал вагової категорії до 57 кг, а у вирішальній сутичці перемогла Жалу Алієву з Азербайджану, зумівши провести утримання наприкінці першої трихвилинки. Для 23-річної спортсменки це четверта нагорода ЧЄ у кар'єрі – всього на її рахунку 2 золота, 1 срібло та 1 бронза.

Коляденко виступала у ваговій категорії до 62 кг. У фіналі вона завдяки утриманню перемогла норвежку Грейс Буллен. Для українки це друге золото європейської першості у кар'єрі за однієї бронзи.

Жіноча збірна України здобула в Загребі 6 медалей – 2 золота, 3 срібла та 1 бронза. Цей результат дозволив команді виграти медальний залік.

Раніше повідомлялося про те, що Україна виграла перше золото чоловічого чемпіонату Європи з вільної боротьби за останні десять років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі