Українка Магучіх визнана найкращою легкоатлеткою Європи в січні

Поділитися
Українка Магучіх визнана найкращою легкоатлеткою Європи в січні Магучіх виступає в секторі для стрибків у висоту © НОК України
Українська спортсменка удостоїлася престижного визнання.

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх визнана найкращою легкоатлеткою січня, повідомляє Європейська легкоатлетична асоціація.

"Відкрила сезон з висоти 2,02 метра в Києві, а потім взяла 2,00 метра в Удіне. Ярослава Магучіх - найкраща легкоатлетка місяця в січні! Є підозра, що Магучіх може бути номінована і в наступному місяці", - сказано в повідомленні Європейської легкоатлетичної асоціації.

Нагадаємо, що на початку лютого Магучіх здобула яскраву перемогу в стрибках у висоту на турнірі в словацькій Банська-Бистриці.

Магучіх підкорила висоту 206 сантиметрів. Це рекорд України і світовий серед спортсменів до 20 років в приміщенні, а також найкращий результат сезону.

Крім того, цей стрибок став третім в історії у жінок. Вище стрибали тільки шведка Кайса Берквіст (208см) і німкеня Хайке Хенкель.

Раніше повідомлялося про те, що українські спортсменки потрапили в топ найкращих легкоатлеток світу в 2020 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі