Українець Швед відзначився дублем і став найкращим гравцем матчу чемпіонату Бельгії

Відео
Поділитися
Українець Швед відзначився дублем і став найкращим гравцем матчу чемпіонату Бельгії Швед вперше зіграв повний матч за "Мехелен"
Також на рахунку українського футболіста ще і гольова передача.

Український півзахисник "Мехелена" Мар'ян Швед зробив асист і дубль в матчі 22-го туру чемпіонату Бельгії проти "Васланд-Беверена" (3:2).

Українець на 9-й хвилині асистував Уолшу, який відкрив рахунок, на 26-й хвилині він забив другий гол "Мехелена", а вже в доданий час точним ударом приніс своїй команді перемогу.

Відзначимо, що портал WhoScored назвав українця найкращим гравцем матчу - Швед отримав 9,2 бала. Він завдав 8 ударів (2 в створ), віддав 30 передач з точністю 80%, з них 3 ключових.

Нагадаємо, український форвард приєднався до "Мехелена" на правах річної оренди з правом викупу в серпні минулого року з "Селтіка".

"Селтік" придбав Шведа у "Карпат" в січні 2019 року. Нападник не зумів закріпитися в складі шотландського клубу, провівши лише три поєдинки і відзначившись одним голом.

Раніше повідомлялося про те, що український футболіст Шахов відзначився голом за грецький АЕК.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі