Україна зіграла внічию з Англією у кваліфікації Євро-2024

Поділитися
Українці не програли у Польщі.

У суботу, 9 вересня, збірна України у польському Вроцлаві провела матч 5 туру відбору на Євро-2024 проти команди Англії.

Англійці розпочали матч із повного контролю м'яча, а українським футболістам було важко вибігати у контратаки.

Гості польського стадіону продовжували володіти круглим, проте до небезпечних моментів справа не доходила, а в середині тайму нарешті українцям вдалося вибігти у зразкову контратаку – Циганков розігнав випад, віддав на правий фланг на Коноплю, який прострілив у центр штрафного майданчика на Зінченка, а футболіст "Арсеналу" пробив Пікфорда - 1:1.

Проте англійці ще в першому таймі зуміли зрівняти результат – Кейн віддав шикарну передачу на Вокера, який увірвався з флангу та розстріляв Бущана – 1:1.

У другому таймі українці зіграли акуратно в обороні, практично нічого не давши створити англійцям. Найнебезпечнішим моментом став удар Сака – Бущан перевів м'яч у перекладину після удару "каноніра".

Україна – Англія – 1:1

Голи: Зінченко, 26 – Вокер, 41.

Україна: Бущан, Миколенко, Матвієнко (Кривцов, 46), Забарний, Конопля, Степаненко, Судаков (Сидорчук, 65), Зінченко (Буяльський, 76), Мудрик (Назарина, 90), Циганков, Яремчук (Довбик, 65).

Англія: Пікфорд, Вокер, Чілвелл, Райс, Гехі, Магуайр, Сака (Галлахер, 87), Хендерсон, Кейн, Беллінгем (Рашфорд, 66), Меддісон (Фоден, 66).

Попередження: Степаненко, Яремчук – Меддісон, Магуайр.

Таким чином, Україна набрала 7 очок, а в активі Англії 13 пунктів.

У наступному турі збірна України у Мілані 12 вересня зустрінеться проти збірної Італії.

Раніше стало відомо про те, що збірна Італія втратила важливих футболістів перед матчем відбору Євро-2024 проти України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі