Україна розгромила Молдову у заключному спарингу перед Євро-2024

Відео
Поділитися
Українці здобули легку виїзну перемогу.

У вівторок, 11 червня, збірна України з футболу у Кишиневі у товариському поєдинку зустрічалася із національною командою Молдови.

Сергій Ребров на поєдинок на стадіоні "Зімбру" виставив склад, наближений до основного, а гра завершилася розгромною перемогою України з рахунком 4:0.

Підопічні Реброва не залишили жодних шансів збірній Молдови. Вже на другій хвилині Яремчук скористався помилкою Бабогло і потужно вколотив круглого в ближню дев'ятку, а наприкінці тайму Циганков після стіночки з Судаковим відправив м'яч у сітку воріт господарів.

Другий тайм збірна України почала ще потужніше, одразу ж забивши двічі – спочатку Довбик продавив у штрафному молдавського захисника і точно пробив у ближній, а незабаром Судаков знову із центральної зони та короткої стіночки забив четвертий гол у матчі.

В кінці Молдова скористалася розслабленістю українських футболістів і навіть кілька разів господарі зуміли завдати небезпечних ударів по воротах Луніна, проте кіпер "Реала" без проблем впорався з ними.

З негативних новин відзначимо пошкодження лівого захисника "Евертона" Віталія Миколенка, який залишив поле ще в першому таймі зі сльозами на очах.

Молдова – Україна – 0:4

Голи: Яремчук, 2, Циганков, 43, Довбик, 49, Судаков, 54.

Молдова: Райлян, Рябчук, Посмак (Мудрак, 61), Бабогло, Кречун, Кожокару, Іоніце (Постолакі, 46), Раце (Богачук, 78), Дамашкан (Каймаков, 46), Ніколаєску (Клещенко, 46), Моцпан (Штине, 46).

Україна: Лунін, Миколенко (Зінченко, 30), Матвієнко, Забарний, Конопля, Шапаренко (Маліновський, 78), Судаков, Степаненко (Бражко, 68), Мудрик (Зубков, 69), Яремчук (Довбик, 46), Циганков (Ярмоленко, 69).

Попередження: Ярмоленко, Конопля

Відеоогляд матчу можна подивитися за посиланням.

Цим спарингом команда Сергія Реброва завершила підготовку до Євро-2024.

У першому контрольному поєдинку з Німеччиною було зафіксовано нічию з рахунком 0:0, а у другому товариському матчі у Варшаві збірна України експериментальним складом програла Польщі з рахунком 1:3.

На Євро-2024 суперниками України у групі будуть команди Румунії, Словаччини та Бельгії. Стартує Україна 17 червня у Мюнхені матчем проти румунів.

Раніше було оголошено фінальну заявку збірної України на Євро-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі