Україна програла Словенії в матчі відбору на чоловічий Євробаскет-2022

Поділитися
Україна програла Словенії в матчі відбору на чоловічий Євробаскет-2022 Україна поступилася чинним чемпіонам Європи © ФБУ
Українці зазнали другої поразки у кваліфікації.

28 листопада в Любляні в рамках відбіркового етапу кваліфікації на чоловічий Євробаскет-2022 зустрічалися збірні Словенії і України.

Поєдинок завершився перемогою словенської команди з рахунком 84:73. Ключовою в матчі став перша чверть, яку українці програли з різницею в 24 очки. Наступних три відрізка гри підопічні Багатскіса виграли, але відіграти величезну відставання не змогли.

Євробаскет-2022. Кваліфікація

Словенія - Україна - 84:73 (33:9, 17:19, 13:19 21:26)

Україна: Лукашов (3), Мішула, Бєліков, Бобров (11+5 передач - 5 втрат), Герун (15) - старт; Шундель (14), Липовий (2), Павлов (4+5 підборів), Кравцов (11), Санон (13+5 підбирань+5 передач+4 перехоплення), Зотов (4 передачі).

Нагадаємо, збірна України в двох стартових турах кваліфікації Євробаскету обіграла Австрію і поступилася Угорщині. Наступний матч українці проведуть 30 листопада проти Австрії.

Нагадаємо, спочатку Євробаскет-2021 повинен був пройти з 2 по 29 вересня в чотирьох країнах - Чехії, Грузії, Німеччини та Італії, однак через пандемію коронавірусу був перенесений на рік вперед.

На своєму останньому чемпіонаті Європи чоловіча збірна України в 2017-му році зуміла вийти з групи, але в першому раунді плей-офф поступилася Словенії, яка і стала чемпіоном Європи.

Раніше повідомлялося про те, що українські баскетболісти з НБА не зіграють за збірну у відборі на Євробаскет.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі