Україна програла Німеччині і втратила шанси на вихід в плей-офф Ліги націй

Відео
Поділитися
Україна програла Німеччині і втратила шанси на вихід в плей-офф Ліги націй Матч міг і не відбутися © twitter.com/DFB_Team_EN
Українці поступилися у виїзному поєдинку.

14 листопада в Лейпцигу відбувся матч 5-го туру групового етапу Ліги націй, в якому збірна України зіграла з Німеччиною.

Напередодні поєдинку позитивні тести на коронавірус здали Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков і Віктор Коваленко, а проведення матчу знаходилося під питанням.

У день гри футболісти обох збірних пройшли додаткове тестування, яке показало негативні результати, що і дозволило провести поєдинок в заплановані терміни.

Сам поєдинок завершився перемогою німців з рахунком 3:1. Зустріч розпочалася з гола Яремчука, який здорово розпорядився м'ячем у штрафному і точно пробив в ближній кут воріт Нойєра.

Однак ще в першому таймі господарі зусиллями Сане і Вернера встигли вийти вперед, а в другому таймі нападник "Челсі" оформив дубль і закрив питання про переможця матчу.

Відзначимо, що українці в другому таймі двічі потрапили в штангу воріт німців, але забити другий гол так і не зуміли.

Німеччина - Україна - 3:1

Голи: Сане, 23, Вернер, 33, 64 - Яремчук, 12.

Німеччина: Нойєр, Зюле, Кох, Рюдігер, Гінтер, Горецька, Гюндоган, Макс, Гнабрі, Вернер (Брандт, 77), Сане (Вальдшмідт, 86).

Україна: Пятов, Конопля, Забарний, Матвієнко, Соболь, Малиновський, Степаненко (Макаренко, 69), Зінченко (Харатін, 86), Марлос, Яремчук (Мораес, 75), Зубков (Михайличенко, 74).

Попередження: Рюдігер - Малиновський.

Таким чином, українці втратили шанси на вихід в плей-офф Ліги націй, а в останньому турі намагатимуться зберегти прописку в елітному дивізіоні турніру.

Українська збірна в нинішньому сезоні Ліги націй обіграла Швейцарію (2:1), а також поступилася Іспанії (0:4) і Німеччини (1:2), а в минулому турі обіграла іспанців з рахунком 1:0.

Заключний поєдинок у групі Ліги націй підопічні Шевченка проведуть 17 листопада в Люцерні проти команди Швейцарії.

Раніше став відомий повний календар матчів збірної України на Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі