Україна - Північна Македонія: анонс, де дивитися матч команди Шевченка на Євро-2020

Поділитися
Україна - Північна Македонія: анонс, де дивитися матч команди Шевченка на Євро-2020 Україна програла перший матч у групі © uefa.com
Українська збірна проведе другий поєдинок у фінальній частині турніру.

У четвер, 17 червня, збірна України проведе другий матч у групі C на Євро-2020 - суперником команди Андрія Шевченка буде Північна Македонія.

Українська команда стартувала на турнірі з яскравого, але драматичного зі знаком мінус матчу проти Нідерландів в Амстердамі. Команда Шевченка пропустила два голи, але потім неймовірним чином зуміла зрівняти рахунок. Тільки під кінець гри нідерландці забили третій м'яч і взяли три очки.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Україна - Північна Македонія.

У минулому поєдинку травму отримав вінгер Олександр Зубков - це єдина втрата перед зустріччю з македонцями. Всі інші в строю, в тому числі повернувся лідер київського "Динамо" Віктор Циганков.

Українці базуються в румунському місті Волунтарі, а підтримка наставника киян Мірчі Луческу робить Бухарест фактично домашньою ареною на турнірі. Десант українських фанатів однозначно з'явиться на трибунах, але стадіон буде заповнено лише частково. Не варто забувати і про фан-зони в Україні, які навряд чи будуть порожні під час поєдинку.

Для збірної України це вже третій виступ на Євро в історії. При цьому команда має серію з шости поспіль поразок на турнірі.

Північна Македонія - темна конячка турніру. Команда потрапила до фінальної частини Євро-2020 через плей-офф Ліги націй, а в першому турі зустрічалася з Австрією і поступилася з рахунком 1:3.

Проте, македонці не виглядали глухим аутсайдером у минулій зустрічі - в складі команди є представники топ-чемпіонатів, а також легендарний Горан Пандєв, який у свої 37 років все ще демонструє якісну гру і навіть забив гол австрійцям. Для Північної Македонії це дебютний виступ на великому міжнародному турнірі.

Команди в минулому зустрічалися чотири рази. У відборі на Євро-2016 українці двічі перемогли - 1:0 вдома та 2:0 на виїзді. При цьому в двох товариських матчах Україна допускала осічки - 0:0 у 2003-му році та 0:1 у 2004-му.

Судити гру буде аргентинець Фернандо Рапалліні - він відпрацює за обміном між УЄФА та КОНМЕБОЛ. Це перший суддівський обмін в історії чемпіонатів Європи.

Україна - Північна Македонія

Четвер, 17 червня, стадіон "Насьональ Арена". Бухарест, 16:00

Арбітр: Фернандо Рапалліні (Аргентина)

Трансляція: "Україна", "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

Україна: Бущан, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Караваєв, Сидорчук, Малиновський, Зінченко, Соболь, Ярмоленко, Яремчук.

Північна Македонія: Дімітрієвскі, Ніколов, С. Рістовскі, Д. Велковскі, Мусліу, Аліоскі, Бардхі, Адемі, Ельмас, Пандєв, Трайковскі.

Прогноз ZN.UA: 2:0.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч Євро-2020 Україна - Північна Македонія.

Підписуйтесь на Телеграм-канал ZN.UA про Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі