Україна лідирує у медальному заліку після шостого дня Дефлімпіади у Бразилії

Поділитися
Україна лідирує у медальному заліку після шостого дня Дефлімпіади у Бразилії Українці успішно виступають у Бразилії (фото - deafsport.org.ua)
Українці із великим відривом випереджають США.

Збірна України за підсумками шостого дня змагань очолює медальний залік Дефлімпійських ігор, що відбуваються у бразильському Кашіас-ду-Сулі.

Як повідомляє Tribuna.com, в рамках шостого дня українська збірна здобула шість медалей у трьох видах спорту - плаванні, спортивному орієнтуванні та кульовій стрільбі.

Українці здобули по два золота, срібла та бронзи.

Золото українці виграли у спринті мікст естафети у спортивному орієнтуванні. Склад команди - Яна Мельник, Дмитро Левін, Дмитро Плахотник та Анна Андросович. Також Олексій Коломієць переміг у плаванні брасом на дистанції 200 метрів.

Срібло взяли плавці Владислав Гриценко та у жіночій естафеті комплексним плаванням Валерія Верниба, Ірина Терещенко, Аніта Махник та Дар'я Тарасенко.

Бронзові нагороди у Олександра Костика та Віолети Ликової у міксті кульової стрільби із пневматичної гвинтівки на 10 метрів. Також третє місце виборола Аніта Махник у комплексному плаванні на дистанції 400 метрів.

Україна продовжує очолювати медальний залік із великим відривом від переслідувачів:

1. Україна - 31-15-18 (64 медалі)

2. США - 12-3-14 (29)

3. Японія - 9-6-6 (21).

Варто зазначити, що Дефлімпіада - змагання серед людей із порушенням слуху. Україну у Бразилії представляють 170 спортсменів у 16 видах спорту.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України вперше здобула медаль чемпіонату Європи з керлінгу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі