УЄФА скасував футбольне правило, яке існувало понад 50 років

Поділитися
УЄФА скасував футбольне правило, яке існувало понад 50 років УЄФА вирішив відмовитися від підрахунку виїзних голів у двоматчових дуелях © uefa.com
Рішення вступить в силу з нового сезону.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) скасував правило виїзного голу в турнірах під своєю егідою, передає прес-служба організації.

Рішення вступить в силу з нового сезону. При рівному рахунку за підсумками двоматчевої дуелі поєдинок буде переходити в овертайм.

Правило виїзного гола вперше було впроваджено УЄФА в сезоні-1965/66 в Кубку володарів Кубків. Надалі воно застосовувалося в Лізі чемпіонів, Лізі Європи, а також у плей-офф кваліфікації чемпіонату Європи.

Згідно з цим правилом, за нічийного рахунку за підсумками двох матчів вилітала команда, яка забила менше голів на виїзді.

Раніше повідомлялося про те, що УЄФА дискваліфікував австрійського футболіста через образи на адресу македонців на Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі