"Уявляєш, бомблять": головний тренер збірної України з хокею розповів про зустріч з Овечкіним

Поділитися
Дмитро Христич © ФХУ
Росіянин не захотів обговорювати військову агресію своєї країни.

Колишній хокеїст НХЛ та нинішній головний тренер збірної України Дмитро Христич розповів про зустріч у США із зіркою "Вашингтон Кепіталз" та збірною Росії Олександром Овечкіним після початку повномасштабного вторгнення.

"З Овечкіним я не був знайомий особисто. На одному з таких заходів (у Вашингтоні – прим.), не віч-на-віч, а поряд з іншими людьми, американцями, канадцями, він підійшов, привітався. Запитав про те, що у нас. "Уявляєш, бомбять!", – кажу.

Фактично після цього ми вже не говорили. Але буквально нещодавно трапилася історія. Фотографувалися великою компанією колишніх гравців "Кепіталз". Овечкін був поруч. Йому запропонували стати у центрі і теж сфотографуватися. Сашко ж став не в центрі, а поряд зі мною, з краю.

Що мені було, тікати? Мені навіть дивно, що це фото не дійшло до України. Знову було б багато розмов. Хоча я не хотів з ним фотографуватися", – сказав Христич в інтерв'ю Sport.ua.

38-річний Олександр Овечкін виступає за "Вашингтон" з 2005 року. Нападник публічно не висловлювався про підтримку війни в Україні, але неодноразово висловлював похвалу на адресу президента РФ Володимира Путіна, а у 2017-му році він організував неформальний патріотичний рух Putin Team.

Раніше російський хокеїст з НХЛ висловився про війну в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі