Удар Світоліної визнаний найкращим у фіналі Taiwan Open

Поділитися
Удар Світоліної визнаний найкращим у фіналі Taiwan Open Світоліна зробила найкрасивіший удар фіналу © womenstennisblog.com
Українка показала найкраще завершення розіграшу в поєдинку за титул.

Прес-служба WTA назвала удар у виконанні українки Еліни Світоліної найкращим завершенням розіграшу у фіналі 250-тисячника Taiwan Open в Тайбеї, який найсильніша тенісистка України в підсумку виграла.

"Щось неймовірне. Я і не могла мріяти, що вийду у фінал, так як чвертьфінал вийшов дуже важким. Рада тому рівню тенісу, який показала сьогодні. Весь тиждень отримувала задоволення від підтримки на трибунах. Глядачі допомагали мені грати краще і краще. Спасибі моїй команді, яка щодня робить важку роботу. Фанати були неймовірні, їх підтримка для мене особлива. Коли я стикалася з труднощами, вони стояли за мною і допомогли вигравати. Сподіваюся, в наступному році знову побачу вас, приїхавши захищати титул", - сказала Світоліна після матчу.

Нагадаємо, у вирішальному матчі уродженка Одеси зустрічалася з китаянкою Шуай Пен. Фінал тривав 1 годину 9 хвилин, а перемога далася Світоліній у двох сетах досить легко - 6:3, 6:2. За свій п'ятий титул в кар'єрі Світоліна отримає 43,000 доларів призових і 280 рейтингових очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі