Учасник матчу на підтримку України погодився поїхати до Москви на "Кубок легенд"

Поділитися
Учасник матчу на підтримку України погодився поїхати до Москви на Вільям Галлас у матчі Game4Ukraine © Getty Images
Відомі у минулому футболісти виступлять у РФ.

Колишній футболіст збірної Франції Вільям Галлас, який грав у матчі Game4Ukraine, погодився стати учасником "Кубка легенд" у Москві.

Як повідомили російські ЗМІ, Галлас потрапив у заявку "збірної світу", за яку також зіграють Рікарду Куарежма, Флоран Малуда, Георгіос Карагуніс, Нуну Гомеш, Дуглас Майкон, Еммануель Ебуе, Себастьян Фрей, Олександр Глєб та Хасан Кабзе. Товариський турнір за участю ветеранів з Європи та російських клубів пройде 10 та 11 лютого у Москві.

5 серпня минулого року 46-річний Галлас грав у Лондоні за команду Андрія Шевченка у товариському матчі Game4Ukraine, який був присвячений підтримці України у війні з Росією.

Французький захисник під час ігрової кар'єри змінив почергово одразу три лондонські клуби – "Челсі", "Арсенал" та "Тоттенгем". Через цей факт серед британських уболівальників Галлас мав сумнівну репутацію.

Раніше повідомлялося про те, що чеський клуб відмовився від матчу зі словаками після їх вирішення зіграти спаринг з росіянами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі