УАФ звернулася до УЄФА та ФІФА з проханням заборонити російським командам участь у всіх змаганнях

Поділитися
УАФ звернулася до УЄФА та ФІФА з проханням заборонити російським командам участь у всіх змаганнях В УАФ хочуть позбавити Росію права участі у міжнародних змаганнях © uefa.com
Повідомлення розміщено на офіційному сайті УАФ.

Українська Асоціація футболу офіційно звернулася до ФІФА та УЄФА з проханням заборонити російським командам участь у міжнародних змаганнях.

Враховуючи військову агресію Російської Федерації проти України, Виконавчий комітет УАФ вирішив:

— направити до ФІФА та УЄФА відповідні звернення щодо заборони участі збірним командам та клубам Росії брати участь у будь-яких міжнародних змаганнях під егідою ФІФА та УЄФА;

— направити в УЄФА звернення про прийняття у найкоротші терміни рішення про зміну міста та країни проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2021/2022 та Суперкубку УЄФА-2023.

Нагадаємо, сьогодні вранці президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, а у низці українських міст пролунали потужні постріли.

На завтра, 25 лютого, заплановане позачергове засідання виконкому УЄФА, на якому, зокрема, мають ухвалити рішення про перенесення фіналу ЛЧ-2021/22 із Санкт-Петербурга.

Сьогодні, 24 січня, президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, а в ряді українських міст пролунали потужні постріли.

Раніше повідомлялося про те, що Instagram видалив сторіс лідера збірної України з футболу з побажанням смерті Путіну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі