У ДТП загинув один із засновників баскетбольного клубу «Азовмаш»

Поділитися
У результаті ДТП на 65-му році життя загинув заслужений тренер, один із засновників маріупольського клубу «Азовмаш» Валентин Романець. Про це у понеділок, 30 серпня, повідомила прес-служба команди.
У результаті ДТП на 65-му році життя загинув заслужений тренер, один із засновників маріупольського клубу «Азовмаш» Валентин Романець. Про це у понеділок, 30 серпня, повідомила прес-служба команди. ДТП, у якому загинув тренер відбулося напередодні у селищі Сартана Іллічівського району Маріуполя. Валентин Романець - вихованець маріупольського баскетболу, успішно виступав за команду «Спартак» (Ленінград), став майстром спорту СРСР. Після закінчення спортивної кар'єри повернувся до Маріуполя. Грав за різні клуби міста і тренував юних баскетболістів. Валентин Романець здійснив видатний внесок у створення маріупольського "Азовмаша". Створена ним команда 20 років тому стала учасником чемпіонату СРСР, успішно виступала у Суперлізі України, була володарем кубка України, брала участь в європейських турнірах. Валентин Романець в останні роки був начальником команди «Азовмаш» - Дубль. За успіхи у підготовці баскетболістів у Маріуполі йому було присвоєно звання заслуженого тренера України.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі