У "Зорі" офіційно спростували чутки про відхід Скрипника в "Дніпро-1"

Поділитися
У Скрипник продовжить тренувати "Зорю" © ФК Зоря
Наставник не покинув луганський клуб.

У "Зорі" офіційно спростували чутки про відхід Скрипника в "Дніпро-1"

Наставник не покинув луганський клуб.

Генеральний директор "Зорі" Станіслав Оганов повідомив, що Віктор Скрипник залишився головним тренером луганської команди.

"Хочу спростувати всі чутки щодо зміни тренерського штабу. Головним тренером команди був і є Віктор Анатолійович Скрипник. Помічники його теж працюють на своїх же місцях, як і раніше. Багато було різних чуток, але вони так і залишилися чутками. Офіційного листа від "Дніпра -1" по переходу Віктора Скрипника не надходило. Все інше - чутки.

Офіційно скажу, що "Зоря" Луганськ не підписувала ніякого контракту з Олександром Бабичем і іншими тренерами. Це теж лише чутки. На завершення скажу, що у Віктора Скрипника діючий контракт з "Зорею" до червня 2022 року, тобто, ще два роки. З цього приводу коментувати більше нічого. Вважаю питання закритим ", - наводить слова Оганова прес-служба "Зорі ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Скрипник покине "Зорю" і очолить "Дніпро-1". На місце наставника луганчан повинен був прийти ексголовний тренер "Маріуполя" Олександр Бабич.

Скрипник очолив "Зорю" минулого літа, а в теперішньому сезоні завоював з командою бронзу УПЛ, яка гарантувала клубу участь в группововм етапі Ліги Європи.

Раніше повідомлялося про те, що екстренер збірної України може очолити "Зорю".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі