У збірної України є менталітет переможців - Соболь

Поділитися
У збірної України є менталітет переможців - Соболь Cоболев впевнений, що збірна здатна успішно грати з топ-командами © Isport
Футболіст "Брюгге" чекає чергових матчів у складі національної команди.

Захисник бельгійського "Брюгге" і збірної України Едуард Соболь прокоментував, як відіб'ється карантин на національній команді, а також поділився очікуваннями від Ліги націй.

"Великих проблем не буде. Природно, в кожному клубі є свої вимоги, в збірній вони іноді відрізняються. Згадати зв'язку в збірній - не проблема. Пара тактичних тренувань допоможуть в цьому. З цим точно не повинно бути проблем.

Ліга Націй? Суперники дуже сильні та хороші. Для збірної України це відмінна можливість перевірити себе на рівні таких суперників (Іспанія, Німеччина, Швейцарія - прим.). Матч з Португалією у відборі на Євро-2020 показав, що ми вміємо грати у футбол проти сильних збірних.

У нашої збірної менталітет переможців. Завжди намагаємося на поле показувати свою гру, а не дивитися на суперника ", - цитує Соболя footballua.tv.

Раніше повідомлялося про те, в яких містах збірна України проведе домашні матчі Ліги націй.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі