У збірної України більше не буде товариських матчів перед зустріччю з Шотландією

Поділитися
У збірної України більше не буде товариських матчів перед зустріччю з Шотландією Матч Шотландія – Україна пройде 1 червня © ФФУ
Українці лише тренуватимуться.

Збірна України більше не проводитиме товариські матчі перед стиковою зустріччю відбору ЧС-2022 з Шотландією, повідомив журналіст телеканалів "Футбол 1/2/3" Ігор Бурбас.

За інформацією джерела, в завершальний тиждень підготовки до матчу із шотландцями національна команда винятково тренуватиметься.

Нагадаємо, 1 червня збірна України зустрінеться із Шотландією у Глазго в рамках півфіналу плей-офф відбору на чемпіонат світу-2022. Переможець матчу 5 червня у Кардіффі зіграє з Уельсом. Також у червні українці мають провести три матчі у рамках Ліги націй.

Українці перед важливим поєдинком провели три спаринги, в яких обіграли менхенгладбахську "Борусію" та "Емполі", а також зіграли внічию з хорватською "Рієкою".

Раніше повідомлялося про те, що бельгійська влада відмовилася проводити матч збірної України з футболу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі