У заочній боротьбі за путівку в 1/8 фіналу ЧС з баскетболу Україні допоможе Фінляндія

Поділитися
У заочній боротьбі за путівку в 1/8 фіналу ЧС з баскетболу Україні допоможе Фінляндія Збірна України і Фінляндії опинилися в непростій ситуації © fiba.com
Українська збірна програла Нової Зеландії в 4-му турі групового турніру і суттєво погіршила шанси на потрапляння в плей-офф світового форуму. Тепер "синьо-жовтим" треба або перемагати США, або сподіватися на фінів.

У заочній боротьбі за путівку в 1/8 фіналу чемпіонату світу з баскетболу, який в ці дні проходить в Іспанії, збірної України допоможе Фінляндія.

Українці і фіни після невдало проведеного четвертого туру групового турніру світового форуму опинилися у досить складній ситуації. Фінляндія має в активі лише одну перемогу, тоді як в українців - два успішних результати, проте в останньому турі в групі З "синьо-жовті" зустрінуться з безсумнівним фаворитом - США.

Фіни зіграють з Новою Зеландією і перемога в цьому поєдинку виведе їх разом зі збірної України в 1/8 фіналу. Поразка - залишить за бортом змагань і українців, і самих "суомі". Адже програш новозеландцям з різницею "-12" якраз і став фатальним для "синьо-жовтих". Тому для нас не підходить варіант перемоги Домінікани над Туреччиною.

Примітно, що Фінляндія здобула одну перемогу саме над українцями, коли обіграли їх 76:81. Тепер же ці команди виявилися по суті в одній ситуації.

Відзначимо, що поєдинок Фінляндії та Новій Зеландії почнеться в 16:00, українці ж зіграють з американцями в 18:30. Оканчательный вид турнірна таблиця групи С отримає після зустрічі Туреччини і Домінікани в 21:30.

Додамо, що путівку в 1/8 фіналу достроково забезпечили збірні США, Іспанії, Бразилії, Греції, Аргентини, Сенегалу, Словенії, Литви та Австралії. У разі виходу в плей-офф українці можуть зустрітися в першому раунді зі словенцями, литовцями чи австралійцями. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі