У Ярмоленка є бажання залишити "Динамо"

Поділитися
У Ярмоленка є бажання залишити "Динамо" Ярмоленко хоче спершу виграти чемпіонат і Кубок України © ФК Динамо
Лідера киян не влаштовує рівень чемпіонату України.

Андрій Ярмоленко заявив про те, що хотів би покинути "Динамо" у найближче літнє міжсезоння. Футболіст має намір спробувати себе в більш сильному чемпіонаті.

"Рішення про перехід ще не прийнято, але бажання є. У "Динамо" мене все влаштовує, але мене не влаштовує рівень чемпіонату України. Я хочу рости як футболіст, а для цього потрібно віддавати всі сили улюбленій справі тут і сьогодні. Буду показувати якісну гру, надійде пропозиція, яка влаштує мене і президента клубу, і все вирішиться", - сказав Ярмоленко в інтерв'ю "Команді".

Для Ярмоленка не має значення, коли підписувати контракт з новим клубом - до Євро-2016 або після: "Про це я думаю найменше. Головне - поїхати у Францію як чемпіон і володар Кубка України. Ось це завдання на найближчі півтора місяці".

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що інтерес до Ярмоленка відновив "Ліверпуль". Взимку гравцем "Динамо" також цікавилися "Евертон", "Тоттенхем" і дортмундська "Боруссія".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі