У Володимира Кличка є причини повернутися на ринг - промоутер

Поділитися
У Володимира Кличка є причини повернутися на ринг - промоутер Володимир Кличко завершив кар'єру в 2017-му році © Boxingscene
Український екс-чемпіон світу може встановити віковий рекорд.

Промоутер Олександр Красюк не виключає, що колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко може повернутися на ринг.

"Володимир ще сам толком не знає, чи буде він виходити в ринг. Він сам чесно відповідає. Не визначився він. Він говорив, що єдина мотивація - увійти в історію найстаршим чемпіоном світу. А в кінці 2021 року Володимир стане старшим, ніж рекордсмен Джордж Форман.

І ще є незакінчена справа у Кличка. Це Тайсон Ф'юрі. У нього був контракт на реванш, але ми знаємо, що було тоді з Ф'юрі. Я думаю, ці два фактори могли б вплинути на те, щоб він подумав про повернення", - цитує Красюка Sport.ua.

У своєму останньому поєдинку 29 квітня 2017 року Лондоні Володимир Кличко зустрічався з Ентоні Джошуа і зазнав поразки нокаутом в одинадцятому раунді. Пізніше легендарний боксер прийняв рішення завершити кар'єру і відмовився від реваншу.

Нагадаємо, в грудні минулого року Володимира Кличка включено до Міжнародної зали боксерської слави.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі