У "Волині" планують почати наступний сезон у Другій лізі

Поділитися
У "Волині" планують почати наступний сезон у Другій лізі Кварцяний заявив про можливість зберегти клуб © hds.harvard.edu
Віталій Кварцяний попросив футболістів дограти поточний чемпіонат.

На луцьку "Волинь" після закінчення нинішнього сезону чекає перезавантаження. Команда, ймовірно, почне наступний сезон у Другій лізі. Про це заявив головний тренер і президент луцького клубу Віталій Кварцяний.

"У нас чотири штрафних санкції, від яких не втекти. Якщо ми погасимо всі борги до кінця року, то можемо залишитися у Прем'єр-лізі. Український футбол, як і вся країна, зараз в агонії. Є шанси зберегти клуб. Я підтримую рішення наших інвесторів, які відмовилися платити за те, за що не треба платити. Нас просто затиснули в кут. Рішення ФІФА є нелогічним. Шансу заперечити, довести, що правда є і на нашій стороні, нам не дали.

Є можливість створити клуб з нуля і юридично правильно це зробити, змінити назву команди. Почати з аматорів, Другої ліги, Першої. Поки буде йти перезавантаження українського футболу, ми використаємо цей час для оновлення команди. Головне, щоб від нас не відвернулись. Потрібно потерпіти.

Почнемо грати у Другій лізі з серпня. Це моя думка. Рішення за керівництвом. Я президент клубу, але не вирішую фінансові питання. Не можу диктувати умови інвесторам", - сказав Кварцяний.

Головний тренер "Волині" попросив футболістів дограти сезон: "Я попросив хлопців не йти, попросив дограти чесно і солідно. Поки все добре. Ставленням до тренувань задоволений. Життя біжить швидко. Головне організуватися і потім повернутися в Прем'єр-лігу".

Читайте також: ФФУ може зняти з "Волині" ще 12 очок

Нагадаємо, раніше ФІФА покарала "Волинь" зняттям 12 очок у поточному чемпіонаті Прем'єр-ліги за борги перед колишніми гравцями.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі