У трансфері Мілевського в "Конкордію" основним був фінансовий аспект - агент

Поділитися
У трансфері Мілевського в "Конкордію" основним був фінансовий аспект - агент Мілевський підписав контракт до кінця сезону © csconcordia.ro
Олександр Панков розповів про подробиці трансферу українського форварда.

Агент Артема Мілевського Олександр Панков розповів, чому український нападник обрав румунську "Конкордію" в якості подальшого місця продовження кар'єри.

"Цей варіант з'явився ще місяць тому, але в той час він не був пріоритетним для нас, тому що велися переговори з топ-клубом Португалії. Але, на жаль, через бюрократичні питання ми не встигли довести це до кінця і прийняли рішення відправитися в Румунію і погодитися на перехід в "Конкордію".

Чим варіант з румунським клубом пріоритетний? Для нас важливі всі аспекти - і спортивні амбіції клубу, і якість життя в місті і країні, і сила чемпіонату, і кількість ігор в чемпіонаті. І ще один дуже важливий для нас фактор - ігрова практика. У них залишилося до кінця травня 17 ігор чемпіонату і 2 гри Кубка ліги. 19 матчів - це досить багато, і за цей час Мілевський набере дуже хороші кондиції.

Так, команда знаходиться на 12 місці і буде грати плей-аут. Але ми серйозно вибирали клуб, і для нас важливо, що "Конкордія" знаходиться в доброму фінансовому стані, вона стабільна, у неї хороша інфраструктура. А головне - вона робить серйозний акцент на трансферну політику, і на сьогоднішній день підписані дуже якісні футболісти", - сказав Панков в інтерв'ю Sport Arena.

При цьому агент Мілевського підкреслив, що основним при переході був фінансовий аспект: "Фінансовий аспект стояв як основний - не будемо приховувати, і він був виконаний на 100%. "Конкордія" знаходиться в доброму фінансовому стані. Порівнювати з іншими клубами не будемо, але можу підтвердити, що пропозиція Мілевському була гідною".

Нагадаємо, український нападник підписав контракт на півроку з можливістю продовження ще на рік. "По секрету скажу, що в наступному сезоні "Конкордія" буде ставити серйозні завдання - місце в п'ятірці, єврокубки. Президент клубу багато робить для того, щоб "Конкордія" стала амбітним проектом. Ми знали, куди йшли. Ця команда стане дуже цікавою, і українські вболівальники почують про неї вже найближчим часом", - зазначив Панков.

Читайте також: Мілевський дебютував у складі "Спліта"

Попереднім клубом Мілевського був хорватський "Спліт", звідки він через місяць був вигнаний зі скандалом. Після цього нападник перебував у статусі вільного агента.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі