У "Шахтаря" накопичилася фізична і психологічна втома - Каштру

Поділитися
У Луїш Каштру © Isport
Наставник "гірників" побажав "Ромі" удачі після поразки.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував поразку від "Роми" (1:2) в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Ми відчували велику несправедливість у всьому, що сталося. Але ми можемо говорити глобально. Перший тайм був збалансованим в Римі з деяким домінуванням "Роми", було 0:1. Другий тайм в Римі ми почали добре, домінували до другого пропущеного, ми створювали моменти, контролювали. На жаль, не забили в Римі. В Києві в першому таймі ми повністю домінували.

Було дуже багато моментів, які можна було реалізовувати. Відчули деяку несправедливість в перерві, тому що ми завдали 4 удари, 70% володіння м'ячем, багато виграних єдиноборств, правильне позиціонування команди з виконанням установки. У другому таймі гол "Роми" практично викинув нас зі змагання. Психологічна складова змушує нас втрачати впевненість.

У нас була можливість зреагувати, але не добилися результату, якого хотіли. Не виграли. А потім ще гол плюс пенальті на Матвієнко, який міг привести матч до нічиєї, якби його поставили. Вітаю "Рому" і бажаю великого успіху в майбутньому", - цитує Каштру FootBoom.com.

"Згоден з накопиченої фізичною втомою плюс психологічною. Тому що все проходить для нас не найкращим чином. У нас дуже багато моментів, коли удача від нас відвертається. А ми знаємо, що удача - важлива складова у футболі".

Нагадаємо, перший матч команд в Італії завершився перемогою господарів з рахунком 3:0.

"Шахтар" - "Рома" 1:2: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі